Over ons

Heeft uw gebouw het juiste AURA?

Aura Estates

AURA Estates is een innovatieve Belgische investeerder-ontwikkelaar in residentieel en bedrijfsmatig vastgoed.

Elk project steunt op bewust gekozen pijlers:

2018-09-06-CVE-Aura-190-1920

Tailormade

RESIDENTIAL

U zoekt een nieuwe thuis of een investering? AURA bouwt elk appartement of (assistentie)woning op maat, volgens uw stijl en budget. Dit zonder zorgen en met een gerust gemoed. Van de conceptuele fase tot de oplevering volgt ons toegewijd team alles nauwgezet op, met steeds een duidelijke en eerlijke communicatie. Wij luisteren, schetsen en ontwerpen tot elk detail goed zit. Wij streven naar  een maximaal comfort tegen betaalbare prijs.

Uw nieuwe woondroom realiseren doen we samen!

BUSINESS

Uw onderneming heeft bouwplannen? AURA kiest resoluut voor een ontzorgende aanpak van A tot Z en een bedrijfsgebouw op maat. Wij realiseren een vastgoedoplossing die beantwoordt aan de visie en behoeften van uw activiteiten, voor vandaag en morgen. Wij beseffen dat een juiste ligging bepalend kan zijn voor uw bedrijf. Dankzij onze gedegen marktkennis en jarenlange opgebouwd netwerk weten wij dé ideale locatie voor u te vinden. Samen met u schetsen en ontwerpen we een bedrijfsefficiënt gebouw. Ons in-house team van experten volgt het vergunnings- en bouwtraject op en waakt continu over de timing en de kwaliteit, tot in het kleinste detail. Ook na de oplevering staan we voor u klaar waar nodig. Dit werkethiek passen wij ook toe als investeerder bij het verhuren van onze bedrijfsgebouwen. Zoekt u eerder een financiële oplossing voor uw onderneming? Sale- and leasebackoperaties of andere passende oplossingen behoren ook tot onze activiteiten.

Ondernemen doen we samen!

Foto - Kwaliteit

Kwaliteit

Of het nu gaat om bedrijfsruimte, retail, kantoor, appartement of woning, voor elk van onze projecten, te koop of te huur, kiezen wij voor de hoogste kwaliteit. Kwaliteit in materialen en technieken, maar ook in ontwerp, afwerking en begeleiding. Wij hanteren steeds up-to-date normen en standaarden in energie en duurzaamheid.

Het juiste ontwerp op de juiste ligging creëert uw gewenste aura voor uw bedrijf of nieuwe thuis. Een AURA-project behoudt niet alleen haar waarde maar genereert ook meerwaarde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Groen en duurzaam

Het streven naar een minimalisering van het gebruik van eindige grondstoffen (bijvoorbeeld energie door fossiele brandstof en stoffen die schadelijk zijn voor milieu en gezondheid). Duurzaam bouwen begint met de keuze voor nieuwbouw of verbouw bijvoorbeeld door renovatie ten behoeve van herbestemming van bestaande gebouwen. Het gebruik van grond om op te bouwen is immers zo goed als onomkeerbaar.
Als er toch nieuw gebouwd wordt, pleit deze onomkeerbaarheid voor het bouwen in hoge dichtheid, bijvoorbeeld door het mengen (stapelen) van functies, waardoor ook het woon/werkverkeer teruggedrongen wordt. Ook flexibiliteit, dat wil zeggen gebouwen geschikt maken voor veranderend gebruik, is belangrijk.

2018-09-06-CVE-Aura-205-1920

Professionele service en expertise

Het vergunnings- en bouwtraject wordt steeds complexer door toenemende normeringen.

Ons jarenlang opgeleid team van bouwspecialisten en -experten in huis staat voor u klaar. We zien het als ons taak om u bij te staan en advies te geven. On-time begeleiding, common sense en duidelijke communicatie zijn belangrijke waarden van onze bedrijfsfilosofie.

Doorheen de jaren hebben wij een deugdelijke selectie kunnen opbouwen van trouwe en bekwame externe partners.

Onze belangen lopen gelijk. AURA is steeds bouwheer en staat dus samen met u aan dezelfde kant van de tafel. Geen loze engagementen maar daden. Door onze onafhankelijkheid waken wij extra over de kwaliteit, timing en budget.

Details zitten ook verscholen, technieken aangepast aan uw noden, optimaal ruimtegebruik = geen verloren oppervlakte, de nodige voorzieningen voor eventuele uitbreidingen, enzovoorts.

Wij stellen graag ons knowhow en expertise ter beschikking voor het realiseren van uw vastgoedwens.

Ons team staat ook voor u klaar na de oplevering!

CVE-20160401-Aura-030

Architectuur met oog voor detail

Vanaf de eerste schets wordt weldoordacht ontworpen, met de grootste zorg en met oog voor detail. Het doel is architectuur te brengen dat voor elke gebruiker specifiek is, op maat van uw belangrijkste wensen, voor vandaag en morgen. Kortom architectuur met een specifieke AURA dat het banale overstijgt en die de tijd doorstaat.

Wie zijn wij?

Dankzij vastberadenheid en continuïteit in haar ondernemerschap is AURA Estates uitgegroeid tot een solide partner met een gedegen netwerk en unieke expertise.

De groep werd opgericht in 2009, door Dimitri Saerens, en is ondertussen uitgegroeid tot een sterk team van partners en medewerkers met elk hun focus op een specifiek vastgoeddomein.