Pijl scroll voor meer

Hoeilaart

De Molen

      terug naar overzicht

Details

Adres   Raymond Lauwersstraat 2, 1560 Hoeilaart

Contact

Over dit project

In het centrum van Hoeilaart, op de hoek van de Raymond Lauwersstraat met de Willem Matstraat voorziet Aura Estates de oprichting van een nieuw kleinschalig woonproject. De residentie, waarvoor we nog op zoek zijn naar een leuke naamgeving, omvat 16 ruime appartementen met kwalitatieve terrassen en  1 woning.

Alle appartementen en woning zullen energetisch voldoen aan de vereisten van een BEN-woning. De appartementen worden op maat en naar wens afgewerkt, waarbij tevens de mogelijkheid wordt geboden om ook op energetisch vlak nog bijkomende keuzes te maken. Bij de materiaalkeuzes wordt tevens het “ koop lokaal” principe toegepast, waarbij we maximaal inzetten op de verwerking van materialen dewelke in België worden geproduceerd. Naast het gebruik van hernieuwbare grondstoffen, het organiseren van hernieuwbare energieën en mede met de organisatie van een compact concept,  trachten wij de ecologische voetafdruk van projecten verder te verkleinen zonder te hoeven inboeten op de woonkwaliteit.

De woning met tuin binnen het project wordt aangeboden aan een prijs van 479.000€ excl kosten, appartementen vanaf 299.000€ excl kosten. Staanplaatsen aan 25.000€ excl kosten. De prijzen zijn vast en onveranderlijk. Er wordt tevens een 100% voltooiingsgarantie voorzien.

In de prijs is begrepen een volledig afgewerkte, instapklare woonst waarbij u enkel nog dient in te staan voor de schilderwerken van uw woonst. De verkoop valt onder het gesplitst regime waarbij het registratierecht van toepassing is op het grondaandeel in de prijs en de BTW van toepassing is op het constructiedeel in de prijs. Aangezien het project een afbraak en wederopbouw betreft kan, voor zover u hiervoor in aanmerking kan komen, u ook genieten van het verlaagd BTW-tarief van 6%.

 

Go to Top